Toivo kuuluu kaikille.

Suomen Syöpäpotilaat ry tukee syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä selviämistä vaikean sairauden kanssa. Tuotamme luotettavaa tietoa syöpäsairauksista ja niiden hoidosta. Vertaistuki toteutuu syöpäsairauskohtaisissa potilasverkostoissa. SSP on toiminut vuodesta 1971 alkaen kaikkien syöpäpotilaiden etujärjestönä.

Tolle Oy on täysin Suomen Syöpäpotilaat ry:n omistama varainhankintayhtiö. Keräämme varoja Suomen Syöpäpotilaat ry:n toimintaa varten. Toimintamme on valtakunnallista ja tarjoamme työtä varainhankinnan parissa. Tuemme suomalaista työtä myös hankkimalla tukituotteemme Suomesta aina kun se on mahdollista.

KOLO-Linnunpönttö

Ekologinen design-koti pikkulinnuille

TOIVO-heijastin

Toivo sudenpentu on Suomen Syöpäpotilaiden maskotti.

KOLO Ruokintalaite linnuille

Turvaa lintujen ravinnonsaannin ympärivuoden ja elävöittää pihapiiriä.

Hyväntuulen Toivo reppu

Suomen syöpäpotilaiden Toivo maskotilla varustettu kaksipuolinen heijastinreppu

Vaihtuvat tukituotekampanjat

Puhelinmyyjämme esittelevät sinulle vaihtuvat kampanjatuotteemme, jotka saat puhelintilauksena suoraan kotiin toimitettuina. Kaikki tuotteemme ovat pakattu kompaktisti kirjekokoon, eli ne toimitetaan suoraan postiluukkuun.  Useimmat tuotteemme ovat avainlipputuotteita. Tue syöpäpotilaita hankkimalla tukituotteitamme. Ole mukana tärkeässä työssä.

Olemme vasta aivan alkumatkalla, jossa Sinä voit olla mukana auttamassa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Hankimme varoja pääasiassa telemarkkinoinnin keinoin myymällä tukituotteita puhelimitse. Voit tilata tuoteitamme myös alapuolella olevan lomakkeen kautta tai puhelinmyyjiemme ottaessa sinuun yhteyttä. 

Tilaa tästä ja tue toimintaamme!

Lomake avautuu valitsemalla tuotteen ensin.

Hinnat koskevat ainoastaan verkkosivujemme kautta tehtyjä tilauksia.

15,00 € / kpl (5kpl/50,00€)
(sis. alv 24%+postikulut)

69,00 € / kpl (2kpl/99,00€ ja 3kpl/149,00€)
(sis. alv 24%+postikulut)

69,00 € / kpl (2kpl/99,00€ ja 3kpl/149,00€)
(sis. alv 24%+postikulut)

69,00 € / kpl (2kpl/99,00€ ja 3kpl/149,00€)
(sis. alv 24%+postikulut)

Syövän sairastanutta Suomalaista.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka Tollen omistaa?

Tolle Oy on 100% Suomen Syöpäpotilaat ry:n omistama varainhankintayhtiö. Suomen Syöpäpotilaat ry. perustettiin 1971 valtakunnalliseksi potilasyhdistykseksi kaikkia Suomen syöpäpotilaita varten. Yhdistys kuuluu Syöpäjärjestöt organisaatioon ja on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen. Lisätietoa www.syopapotilaat.fi

Miksi Tolle perustettiin?

Suomen Syöpäpotilaat ry sai aiemmin merkittävän tuloutuksen ulkopuolisen varainhankintayhtiön toimesta tapahtuneesta tukituotemyynnistä. Tämän toiminnan päättyessä haluttiin kokeilla omia siipiä ja päätettiin perustaa täysin oma varainhankintayhtiö. Tätä tarkoitusta toteuttamaan rekisteröitiin Tolle Oy kaupparekisteriin 30.8.2018. Yhtiön ly-tunnus on 2929421-7.

Mitä Tolle tarkoittaa?

Tollen nimelle on jo syntynyt monta legendaa, mutta alun perin oli keksittävä ensimmäisen nimiehdotuksen tilalle uusia nimiehdotuksia kaupparekisteriin, koska ensimmäiset eivät menneet suoraan läpi. Esitimme kolme uutta nimiehdotusta, joista yksi oli Tolle. Se menikin sitten kerralla läpi kaupparekisteriin. Latinankielessä tolle tarkoittaa ”ottaa”, saksankielessa se tarkoittaa puolestaan ”suuri”, mutta meille mieluisin merkitys tulee omasta sloganistamme ”Toivo kuuluu kaikille” eli lyhyesti tolle!

Voiko Tolleen hakea töihin?

Meillä on aina paikka auki hyvälle varainhankkijalle. Helpoiten hakeminen onnistuu nettisivujemme kautta lähettämällä hakemus. Löydät meidät myös usein rekry-sivuilta netistä. Kannattaa pitää mielessä, että hakemus antaa ensivaikutelman. Satsaa siis siihen! Voit tavoittaa meidät myös puhelimitse, mutta paras on hakulomake tai sähköposti osoitteeseen toimisto@tolle.fi .

Mistä osoitteet Tollelle?
Käytämme tunnetun LeadDesk Oyj:n kehittämää LeadDesk-soittojärjestelmää ja hankimme telemarkkinointiin Suomen kattavimmat yritys- ja kuluttajakohderyhmät LeadCloud-nimisestä tytäryhtiöstä.
Mihin tuotto käytetään?

Tolle Oy tulouttaa kaiken tuoton omistajalleen Suomen Syöpäpotilaat ry:lle, joka ajaa syöpäpotilaiden etuja. Yhdistyksen tavoitteena on turvata syöpäpotilaille sekä heidän läheisilleen paras mahdollinen tuki hoidon ja kuntoutumisen aikana sekä vähentää syöpäsairauksista aiheutuvia haittoja yhteiskunnassa. Suomen Syöpäpotilaat on puhtaasti potilasjärjestö.

Mikä aputoiminimi?

Tukituotemyynti on osa Tolle Oy:n varainhankintaa. Tätä varten tarvitsemme sitä kuvaavan aputoiminimen ”Suomen Syöpäpotilaat ry:n varainhankinta”. Puhelinmyyjän soittaessa saat näin nopeammin selville millä asialla hän on, kun hän kertoo soittavansa Suomen Syöpäpotilaiden varainhankinnasta.

Mistä tuotteet tulevat?

Tolle hankkii aina ensisijaisesti kotimaisia tukituotteita, koska haluamme näin tukea myös suomalaista työtä, se on yksi arvoistamme. Haluamme myös, että yhteistyökumppaniemme tuotteet ovat laadukkaita ja ekologisia. Niissä täytyy olla jokin idea ja selvä käyttötarkoitus. Lisäksi niiden tulee olla kestäviä. Olemme siis avoimia kaikille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan meille tukituotteiksi. Pyrimme siihen, että tuotteissamme olisi aina avainlippu. Aina tässä ei onnistuta aivan täysin, mutta pyrimme huolella korkeaan kotimaisuuteen.

Missä Tolle sijaitsee?

Olemme toteuttaneet aidosti etätyömahdollisuuden. Tollen toimisto sijaitsee Suomen Syöpäpotilaat ry:n yhteydessä Helsingissä. Sieltä lähtevät myös tilaukset maailmalle. Varainhankkijat tekevät työtään eripuolilla Suomea ja jopa ulkomailta käsin. Toimintaa johdetaan Kontiolahdelta käsin. Kokoonnumme silloin tällöin yhteen Malmille Helsinkiin kehittämään toimintaamme. Tollessa uskotaan siihen, että paras tulos syntyy siellä, missä ihminen itse viihtyy ja pystyy parhaiten paneutumaan asiaan.

Miten voin saada lisätietoa?

Parhaiten saat lisätietoa lähettämällä sähköpostilla kysymyksen osoitteeseen asiakaspalvelu@tolle.fi.
Toki soittaakin voi, mutta varmemmin saat vastauksen, kun laitat postia. Niihin ehdimme vastaamaan aina.

Hae töihin varainhankintaan!

HEI, LUE TÄMÄ HUOLELLA:

34000 ihmistä sairastuu syöpään vuosittain, siksi tehtävämme on hankkia varoja tukituotteita myymällä ja varainkeruulla valtakunnallisen potilasjärjestön Suomen Syöpäpotilaat ry:n toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Haemme puhelinmyyjiä telemarkkinointiin Suomen Syöpäpotilaat ry:n 100% omistaman varainhankintayhtiön Tolle Oy:n palvelukseen

Yhteistyössä